Εξετάσεις στο σπίτι

Ακτινογραφίες στο σπίτι

Η «Ακτινογραφία κατ’ οίκον» στην Θεσσαλονίκη, είναι μία καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία, που δίνει την δυνατότητα λήψης ακτινολογικών εικόνων υψηλού επιπέδου στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και κυρίως αξιόπιστα.

Η «Ακτινογραφία στο σπίτι» είναι μία υπηρεσία που η «Υγεία κατ’ οίκον» εισήγαγε στην Θεσσαλονίκη με 10ετή εμπειρία στον χώρο. Τα μηχανήματα μας είναι τελευταίας υπερσύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας. Μετά το πέρας της εξέτασης αποστέλλουμε τις εικόνες από το σπίτι σας στον ιατρό και σε εσάς μέσω email. Επιπροσθέτως, εάν το επιθυμείτε παραδίδεται φάκελος, στον τόπο υπόδειξης, με την εκτυπωμένη σε φιλμ την ακτινογραφία και γνωμάτευση με υπογραφή Ακτινολόγου.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα που χρήζουν ιατρικής απεικόνισης, αλλά έχουν ουσιώδη δυσκολία μετακίνησης. Οι κύριες ομάδες που χρήζουν «Ακτινογραφίας κατ’οίκον» είναι οι υπερήλικες, οι μετεγχειρητικοί ασθενείς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι ασθενείς με σοβαρά κινητικά προβλήματα, κτλ.

Υπέρηχοι κατ’οίκον

Έμπειρος Ιατρός Ακτινολόγος, με υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, εκτελεί στο οικείο περιβάλλον σας όλους τους τύπους των υπερηχογραφημάτων. Η παράδοση των εξετάσεων και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου γίνονται Άμεσα. Η εκτέλεση των υπερήχων γίνεται κατόπιν ραντεβού με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Triplex Καρδιάς

Το Triplex Καρδιάς ή υπερηχοκαρδιογράφημα αποτελεί ακόμη μία Υπηρεσία Υγείας σχεδιασμένη από την «Υγεία κατ’οίκον» για τις ομάδες ασθενών, οι οποίες χρήζουν της εξέτασης αλλά υπάρχει δυσκολία μετακίνησης τους σε Διαγνωστικό Κέντρο για την διενέργεια της.

Το Triplex Καρδιάς πραγματοποιείται στον χώρο σας από ιατρό Καρδιολόγο και είναι μία μη επεμβατική εξέταση που ελέγχει τις καρδιακές κοιλότητες και τις βαλβίδες της καρδιάς. Πρόκειται για διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς, όπου με τη βοήθεια υπερηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας, ο Καρδιολόγος ελέγχει τις διαστάσεις και το σχήμα της καρδιάς, τη δύναμη άντλησης και τη ροή του αίματος, με σκοπό να εντοπίσει τυχόν βλάβη ή καρδιακή ανωμαλία.

Αιματολογικές εξετάσεις στο σπίτι

Οι Εξετάσεις Αίματος είναι μια Εργαστηριακή Εξέταση για την μέτρηση ουσιών και βιοχημικών παραγόντων, με σκοπό τη διάγνωση ασθενειών.

Έμπειροι Νοσηλευτές της «Υγεία κατ’οίκον» αναλαμβάνουν την Αιμοληψία και την παραλαβή άλλων Βιολογικών Δειγμάτων από τον χώρο σας. Το ραντεβού κλείνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το τηλεφωνικό μας κέντρο από την προηγούμενη μέρα.

Οι κατηγορίες των Εργαστηριακών Εξετάσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται από την «Υγεία κατ’οίκον» είναι οι παρακάτω:

  • Αιματολογικές Εξετάσεις
  • Βιοχημικές εξετάσεις
  • Εξετάσεις Λοιμώξεων
  • Μέταλλα, Ηλεκτρολύτες, Ιχνοστοιχεία, Τοξικά βαρέα μέταλλα
  • Οστικοί δείκτες
  • Ρευματολογικές – Ανοσολογικές Εξετάσεις
  • Νεοπλασματικοί – Καρκινικοί Δείκτες
  • Ορμονικές Εξετάσεις
  • Εξετάσεις Ούρων
  • Εξέταση Αρθρικού Υγρού

 

* Δεχόμαστε παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ και δεν πληρώνετε την συμμετοχή σε περίπτωση που οι εξετάσεις διενεργηθούν στα εργαστήρια μας.

* Προνομιακές τιμές, στην περίπτωση που οι Αιματολογικές Εξετάσεις πραγματοποιηθούν ιδιωτικά.