Υπέρηχοι κατ' οίκον

Έμπειρος Ιατρός Ακτινολόγος, με υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, εκτελεί στο οικείο περιβάλλον σας όλους τους τύπους των υπερηχογραφημάτων. Η παράδοση των εξετάσεων και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου γίνονται Άμεσα.Η εκτέλεση των υπερήχων γίνεται κατόπιν ραντεβού με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Υπερηχογραφήματα Σώματος: Θυρεοειδούς αδένος, τραχήλου, μαστών, μαλακών μορίων, αρθρώσεων, όρχεων.

Υπερηχογραφήματα κοιλίας: Υπερηχογράφημα άνω κοιλίας, κάτω κοιλίας ή άνω και κάτω κοιλίας.

Άνω κοιλίας: ήπαρ, πάγκρεας, σπλήνα, χοληδόχος κύστη, νεφροί, ελέγχει επίσης τον παρααορτικό χώρο και την ανατομική περιοχή των επινεφριδίων.

Κάτω κοιλίας:  Για τις γυναίκες, περιλαμβάνει τη μήτρα, τις ωοθήκες και την κύστη. Για τους άνδρες εστιάζεται στην κύστη και στον προστάτη

Ενδοκοιλοτικά Υπερηχογραφήματα: Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα Μήτρας Ωοθηκών.

Triplex αρτηριών κάτω άκρων: γίνεται έλεγχος για την παρουσία αθηρωματικών αλλοιώσεων και στενώσεων του αυλού των αγγείων.

Triplex φλεβών κάτω άκρων: γίνεται για έλεγχο κιρσών, φλεβικής ανεπάρκειας και θρόμβωσης. Η ανάδειξη της φλεβικής θρόμβωσης προλαμβάνει ενδεχόμενο κίνδυνο πνευμονικής εμβολής.

Triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών: γίνεται για να ελεγχθεί η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο, κυρίως όταν ο ασθενής πάσχει από ζάλη, πονοκέφαλο, διπλωπία, εμβοές κ.ά. Εξετάζει την ανατομία του αγγείου, απεικονίζει τυχόν αθηρωματικές πλάκες, καθώς και την υφή και σύνθεση της αθηρωματικής πλάκας.

Triplex κοιλιακής αορτής: γίνεται για να ελεγχθεί κάποιο ανεύρυσμα ή στένωση.