Προσφορές Υγείας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΕΚΛΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Δωρεάν εκτίμηση περιστατικού και παραγγελία των κατάλληλων επιθεμάτων μέσω του ασφαλιστικού σας φορέα, καθώς και μία δωρεάνεπίσκεψη ανά εβδομάδα για τον πρώτο μήνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Στις δέκα επισκέψεις για μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης, η δέκατη επίσκεψη θα πραγματοποιείται δωρεάν.

ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Στις δέκα επισκέψεις για χορήγηση φαρμάκου ενδομυϊκά ή υποδόρια, η δέκατη επίσκεψη θα πραγματοποιείται δωρεάν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ KATA TOY ΚΑΡΚΙΝΟΥ

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η "Υγεία κατ'οίκον" στην προσπάθεια να ενημερώσει για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, η οποία συντελεί στην αντιμετώπιση και –σε αρκετές περιπτώσεις– στην ίαση της νόσου, σας προσφέρει, με Αιμοληψία κατ'οίκον και επιστροφή αποτελεσμάτων, έλεγχο για όλους τους βασικούς καρκινικούς δείκτες, (CEA, CA-125, CA 19-9, CA 15-3, CA-50, CA 72-4 - και PSA για τους άνδρες), στην προνομιακή τιμή των 45€!

Απλά καλέστε μας στην Γραμμή Φροντίδας για να προγραμματίσουμε την επίσκεψη μας στον χώρο σας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το 1988, με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το AIDS είναι μία από τις φονικότερες επιδημίες στην παγκόσμια ιστορία. Από το 1981 που παρατηρήθηκε κλινικά στις ΗΠΑ, γύρω στα 39.000.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 78.000.000 είναι φορείς του ιού HIV. Η σεξουαλική επαφή αποτελεί τον κύριο τρόπο μετάδοσης του HIV.

Αισιόδοξα μηνύματα για την τιθάσευση του ιού εκπέμπει η UNAIDS, η υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του AIDS, που τονίζει ότι «το τέλος της επιδημίας του AIDS δεν είναι πλέον απλώς ένα όραμα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα έως το 2030». Το σημαντικό είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στα αντιρετροϊκά φάρμακα που αποτρέπουν την εκδήλωση της ασθένειας, επισημαίνει η υπηρεσία.

Η "Υγεία κατ'οίκον" στην προσπάθεια της να ενημερώσει για την Πρόληψη που σώζει ζωές και την γνώση που επιβραδύνει την νόσο, σας προσφέρει:

Εργαστηριακό Έλεγχο, με Αιμοληψία κατ'οίκον, για τον ιό HIV, Ηπατίτιδα B και C και Σύφιλη (VDRL) στην προνομιακή τιμή των 25€!

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Check Up)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ CHECK UP