Υγεία και πρόληψη

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας την σημασία της Πρόληψης για την υγεία και την μακροζωία.

 

Η «Υγεία κατ’οίκον ΙΚΕ» στην προσπάθεια της να ενημερώσει τους ασθενείς για την σημασία της Προληπτικής Ιατρικής προσφέρει πακέτα Προληπτικών Εξετάσεων (Εργαστηριακές Εξετάσεις) σε προνομιακές τιμές.

 

Προληπτική Ιατρική

Με τον όρο Πρόληψη εννοούμε την αναζήτηση κάποιας διαταραχής της υγείας μας μέσω ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων, προτού αυτή ακόμα εκδηλωθεί κλινικά, με στόχο την καλύτερη θεραπεία και έκβαση των νοσημάτων.

Η Προληπτική Ιατρική είναι ο πιο σύγχρονος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης των κυριότερων ασθενειών της εποχής μας. Σε επίπεδο δευτερογενούς Πρόληψης, οι εξετάσεις προκλινικού ελέγχου είναι ιδιαίτερα σημαντικές γιατί μπορεί να επιμηκύνουν το χρόνο επιβίωσης, να μειώσουν τις επιπλοκές και συχνά να αυξήσουν την πιθανότητα πλήρους ίασης.

Η έγκαιρη διάγνωση παρέχει τη δυνατότητα για άμεση και αποτελεσματική θεραπεία ορισμένων συχνών μορφών καρκίνου. Επίσης, επιτυγχάνεται η καλύτερη αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων, όπως είναι η υπέρταση, η υπερχοληστερολαιμία και ο σακχαρώδης διαβήτης, που αποτελούν ταυτόχρονα και σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για την πρόκληση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Check Up)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ CHECK UP